Openingstijden

 

Tijdelijk gesloten

tot april 2022

 

 

Nieuwsbrief

Adres

De Tuinplanten Markt Ens

Adres:  Enserweg 4
   8307 PL  ENS
   
Gsm: 06 - 53 74 00 12
Bgg: 06 - 51 35 19 05
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Tuinplanten Markt Ens is tijdelijk gesloten en opent haar deuren weer in 2022

Ook dit bijzondere jaar hebben we, met veel zorg, ons best gedaan om u te voorzien van kleur, fleur & kwaliteit in uw tuin. Geniet van deze bloeiers en wij zien u in seizoen 2022 graag weer terug. 

We willen iedereen die de Tuinplanten Markt Ens heeft bezocht hartelijk bedanken!

 

De Tuinplanten Markt Ens 

Voor al uw hangpotten en perkplanten. 
Kwaliteit is onze reclame en de prijs uw voordeel!

We gaan dit seizoen open van 15 april t/m 12 juni 2021. 
Onze openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur. 
Op zondag en maandag zijn we gesloten. 

We houden ons aan de richtlijnen om verspreiding van het Coronavirus te beperken.

U kunt ook online planten bestellen via www.puurtuingeluk.nl

De planten komen vers uit de kas van Kwekerij Baas. Zij geloven in de kracht van puur tuingeluk en willen iedereen het hele jaar door blijmaken met vrolijke seizoensplanten. Zij bezorgen deze blije bloeiers dit voorjaar tot aan uw voordeur. 

Wij zullen er alles aan doen om u ook dit jaar weer te voorzien van kleur, fleur & kwaliteit in uw tuin. Vooral in deze tijd maakt dat mensen blij.

Tot ziens bij De Tuinplanten Markt Ens!

 

 "Onze planten zijn altijd fleurig, vers, van uitstekende kwaliteit en u betaalt bij ons nooit teveel!"

 

 

 

  

 

       

                                                                                                                                         

De zon schijnt, de frisse voorjaarslucht nodigt ons uit om naar buiten te gaan. De tuin in! De eerste bloeiende bolletjes geven de tuin al wat kleur: paarse of witte krokussen, gele narcissen en hier en daar zien we zelfs al een vroege tulp verschijnen.

Heeft u al een rondje door uw tuin gelopen? Weet u al wat er uit gaat en in blijft? Het is nu een mooi moment om voorbereidende werkzaamheden te verrichten in de tuin.

Wat kunt u nu zoal doen:

  • Bekijk welke potten en bakken u dit jaar nog kunt en wilt gebruiken
  • Bekijk de tuingereedschappen, maak ze eventueel schoon en slijp de messen
  • Haal dode plantresten weg en pluk het eerste opkomende onkruid vast weg
  • Geef het gazon en goede beurt: haal de viltlaag weg met een hark, geef de grasmat wat lucht door het te verticuteren en strooi er losjes wat zand met compost en eventueel nieuw graszaad om kale plekken te vullen, overheen. 
  • Wil je bomen, heesters en vaste planten naar een ander plekje in de tuin verplaatsen, dan is dit het juiste moment.
  • Je kunt de heide, klimop, klimrozen, knotwilgen (tot half maart), Clematis, vlinderstruiken, Spirea Bumalda en andere heesters die op het eenjarige hout bloeien nu terug snoeien. 

Het duurt niet lang meer: binnenkort gaan bij ons de deuren open en bent u weer van harte welkom om de eerste voorjaarsbloeiers op te halen, vooral violen hebben wij in de eerste weken volop beschikbaar in allerlei kleuren en variaties.

Via deze website, onze Facebookpagina en de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en handige tips. Komt u dit voorjaar weer genieten van onze fleurige, kleurige en frisse tuin-, pot- en perkplanten? We zien u graag bij De Tuinplanten Markt Ens!!

 Klik hier om door te gaan naar onze Facebookpagina

  

Onze planten zijn altijd fleurig, vers, van uitstekende kwaliteit en u betaald bij ons nooit teveel!

U kunt bij De Tuinplanten Markt Ens zelf de kas in om uw planten te rapen. De keuze is geheel aan u, zoekt u een plant met kleine of grote bloemen, een bepaalde kleur, vorm of formaat? U heeft het helemaal zelf voor het zeggen! Daarbij zijn de planten altijd vers, van goede kwaliteit en betaald u bij ons nooit teveel. U kunt de planten direct meenemen; zo vanuit de kas rechtstreeks in úw tuin. 

Goed gevulde bloembakken, potten, schalen, manden en hangers 

Niet iedereen is gezegend met een grote tuin, maar plaats voor een aantal bloembakken, potten, hangers of manden heeft bijna iedereen wel. En ook daarmee kunt u uw tuin enorm opfleuren.
Wij verkopen allerlei grote en kleine bloembakken, schalen, potten en manden die u zelf kunt vullen aan onze inplanttafel. 
Maar u mag ook uw eigen bloembakken, potten, schalen of manden meenemen om direct bij ons in te planten en op te maken!

Groente-, fruit- en kruidenplantjes

Ook voor de volkstuinders hebben we in het seizoen een uitgebreid assortiment groenteplantjes, fruitstruiken en -bomen en kruiden. Kijkt u hier voor de mogelijkheden en het assortiment.

Aanbiedingen

Het hele voorjaar hebben wij een wisselend aanbod van planten die voor een speciale prijs de kas uit mogen. Kijkt u hier, op de pagina: aanbiedingen, om te zien wat wij op dit moment in de aanbieding hebben.
U kunt zich ook inschrijven voor de e-mail nieuwsbrief, daarmee bent u altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste acties!