Openingstijden

 

 

Wij zijn tijdelijk gesloten.

 

Volgend seizoen weer van harte welkom.

medio april - juni 2025 

 

 

 

 

 

 

 

Adres

De Tuinplanten Markt Ens

Adres:  Enserweg 4
   8307 PL  ENS
   
Gsm: 06 - 53 74 00 12
Bgg: 06 - 51 35 19 05
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tuinbouw, daar zit muziek in!

Op zaterdag 11 april gaan in Ens, bij diverse tuinders en kwekers, de deuren weer op voor het publiek tijdens Kom in de Kas. Het thema dit jaar is: Tuinbouw, daar zit muziek in!
De officiële opening vindt om 10.00 uur plaats bij Kwekerij Wouters aan de Enserweg. Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u met uw gezin genieten van alles wat groeit en bloeit in de kas, uiteraard met allerlei muzikale activiteiten om de sfeer te verhogen. Voor de kinderen zijn er o.a. springkussens, een clown, een knutselterras en ook de goochelende IJsco Ali is weer van de partij. Uiteraard kunt op diverse plaatsen terecht voor een hapje of een drankje en staat er volop personeel tot uw beschikking om vragen te stellen. Om 16.00 uur vindt er een veiling plaats van producten die door tuinders en kwekers uit de Noordoostpolder zijn geleverd. De opbrengst van de veiling gaat naar de Voedselbank Noordoostpolder-Urk.

Uiteraard kunt u tijdens Kom in de Kas ook een bezoekje brengen aan De Tuinplanten Markt Ens. U vindt onze winkel naast Kwekerij A. Baas. Aan het eind van de route door de kas komt u vanzelf bij onze winkel terecht! Wij zien er naar uit u op zaterdag 11 april te mogen verwelkomen bij De Tuinplanten Markt Ens!

 

Kom in de Kas, een leuk, leerzaam en gratis dagje uit voor de hele familie!